woninginterieur

Interieurafwerking

Een interieur met impact

Interieurs om te (be)leven

Weygers realiseert woninginterieurs die helemaal aansluiten bij de persoonlijkheid van de bewoners; waarin mensen zich goed voelen.

’s ochtends genieten van die eerste heerlijk kop dampende koffie of ‘s avonds ontspannen met een glas wijn. Waar ruimte en esthetiek in het interieur gecombineerd worden, zodat het huis een plek wordt voor het gezin, maar ook voor familie, vrienden en hobby’s. Waar uitstraling en gevoel niet worden opgeofferd voor praktische keuzes. Kortom, wij investeren al onze liefde en passie in interieurs die net zo uniek zijn als de bewoners zelf.

Weygers-interieurinrichting
interieurontwerp

Ingericht met liefde

En dat doen we met heel ons hart. Want interieurbouw is zoveel méér dan ons vak, het is onze passie. Woningen transformeren zit in ons DNA. We kiezen er daarom bewust voor om elk project als een partnership te beschouwen en onze opdrachtgevers bij elke stap te ondersteunen.

Zodra de ruwbouw is opgeleverd, komen wij in actie. Samen met jou ontwerpen we het interieur van je dromen. En vervolgens zorgen we voor de perfecte realisatie ervan. Van vloeren, wanden en plafonds tot binnenschrijnwerk, meubilair op maat, schilderwerken en verlichting: bij ons vind je het hele pakket.

De interieurpartner waar je echt op kan rekenen

Onze troeven wanneer we met de inrichting van een woning aan de slag gaan? Onze ervaren vakmensen nemen alles in handen. Zo hoef jij je niet bezig te houden met het coördineren van (onder)aannemers, op elkaar laten aansluiten van verschillende fases of onduidelijke kosten en afspraken. Kortom: wij zijn jouw interieurpartner van A tot Z.

De geheimen van elk van onze interieurs?

01-2024_Weygers_website-beelden_900x60075

Totale
interieurpartner

Van concept tot realisatie: op ons kan je bouwen. Wij helpen bij alle keuzes, zorgen voor een doorgedreven projectopvolging en zijn het centrale aanspreekpunt van de eerste tot de laatste dag.

0% zorgen,
100% kwaliteit

Dankzij onze jarenlange ervaring en tonnen vakkennis, kan je rekenen op een perfect eindresultaat. De lat ligt hoog, zowel in ons eigen atelier als voor onze onderaannemers. Wij garanderen duidelijke, open communicatie vanaf de offerte tot de oplevering.

interiors
full of love

Wij zijn een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring. Onze specialisten houden van hun vak en dat voel je. Wij zijn pas tevreden als onze klanten dat ook zijn. Samen leveren we interieurs met een positieve impact op mens én planeet.

Samen de gedroomde inrichting van
jouw woning realiseren?

Heb je al concrete plannen en zoek je een partner voor de vakkundige realisatie? Of is het vandaag nog louter een abstract idee in je hoofd  en schuif je eerst met onze interieurontwerpers aan tafel?

Weygers is jouw partner voor interieurontwerp en interieurbouw.

Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden