inrichting automotive

Interieurafwerking

Een showroom die schittert, een garage waar elk detail telt

Automotive inrichting voor een onvergetelijke klantenbeleving

Het kopen van een auto is een ware belevenis; het is een beslissing waar klanten waarschijnlijk maanden over hebben nagedacht. Het gaat niet alleen om het uitkiezen van een model of kleur, maar om het realiseren van een droom. Je wilt dat elke keer dat ze de showroom of garage binnenstappen, het voelt als een speciaal moment, een ervaring die je doet dromen en verlangen. Precies hier speelt de inrichting van de ruimte een sleutelrol. Een goed doordacht interieur kan de beleving enorm verrijken. Het gaat erom een omgeving te creëren die niet alleen de aandacht grijpt, maar ook verwelkomt en begeleidt op een reis doorheen de showroom. 

Weygers-interieurinrichting
interieurontwerp

Onze passie? Ruimtes realiseren die doen dromen

Laat je (ver)leiden door onze liefde en passie voor bedrijfsinrichting. Als totale interieurpartner nemen wij je al het lastige werk uit handen. Zo heb jij één aanspreekpunt vanaf het ontwerp tot de oplevering en kan jij focussen op waar je echt goed in bent. En wij ook.

Een eyecatcher in jouw showroom? Een volledige opfrissing van je kantoorruimtes? Nieuw binnenschrijnwerk? Onze vakmensen laten er met veel plezier hun kennis en handigheid op los.  

Een interieur als visitekaartje

Of je nu bij ons komt aankloppen met een wilde droom voor een interieur op maat of een reeds volledig uitgewerkt plan door jouw vaste architect: wij willen dat het plaatje klopt. Want hoe showrooms eruit zien, bepaalt voor een groot stuk de identiteit van je zaak. 

01-2024_Weygers_website-beelden_900x60070-1

Totale
interieurpartner

Van concept tot realisatie: op ons kan je bouwen. Wij helpen bij alle keuzes, zorgen voor een doorgedreven projectopvolging en zijn het centrale aanspreekpunt van de eerste tot de laatste dag.

0% zorgen,
100% kwaliteit

Dankzij onze jarenlange ervaring en tonnen vakkennis, kan je rekenen op een perfect eindresultaat. De lat ligt hoog, zowel in ons eigen atelier als voor onze onderaannemers. Wij garanderen duidelijke, open communicatie vanaf de offerte tot de oplevering.

Interiors
full of love

Wij zijn een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring. Onze specialisten houden van hun vak en dat voel je. Wij zijn pas tevreden als onze klanten dat ook zijn. Samen leveren we interieurs met een positieve impact op mens én planeet.

Samen de gedroomde inrichting van
jouw unieke showroom realiseren?

Heb je al concrete plannen en zoek je een partner voor de vakkundige realisatie? Of is het vandaag nog louter een abstract idee in je hoofd  en schuif je eerst met onze interieurontwerpers aan tafel?

Weygers is jouw partner voor interieurontwerp en interieurbouw.

Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden

realisaties
automotive