inrichting bedrijven

Interieurafwerking

Een interieur met impact

Zet je identiteit in de verf met de inrichting van je onderneming

De uitstraling van je zaak is zoveel méér dan een logo of de look & feel van je marketingcampagnes. Daarom bouwen we samen met jou aan een interieur dat het DNA van jouw bedrijf uitademt.

Van aangename kantoren waar werknemers met volle goesting aan de slag gaan op maandagochtend tot een inspirerende vergaderruimte om klanten te ontvangen of opbergoplossingen perfect op maat van jouw onderneming: het zijn maar een paar van de mogelijkheden die we jou bieden.

Maar wij gaan nog veel verder dan dat. Wij komen niet ‘zomaar’ een kast of wat meubilair neerzetten, maar creëren samen met jou een compleet interieur dat zowel praktisch als visueel de nagel op de kop slaat. Van ontwerp tot uitvoering.

Weygers-interieurinrichting
interieurontwerp

Onze passie? Ruimtes realiseren die doen dromen

Laat je (ver)leiden door onze liefde en passie voor bedrijfsinrichting. Als totale interieurpartner nemen wij je al het lastige werk uit handen. Zo heb jij één aanspreekpunt vanaf het ontwerp tot de oplevering en kan jij focussen op waar je echt goed in bent. En wij ook.

Een eyecatcher in jouw showroom? Een volledige opfrissing van je kantoorruimtes? Nieuw binnenschrijnwerk? Onze vakmensen laten er met veel plezier hun kennis en handigheid op los.  

Een interieur als visitekaartje

Of je nu bij ons komt aankloppen met een wilde droom voor een interieur op maat of een reeds volledig uitgewerkt plan door jouw vaste architect: wij willen dat het plaatje klopt. Want hoe bedrijfsruimtes eruit zien, bepaalt voor een groot stuk de identiteit van je zaak. 

©studiopsg.be-PSG_2541

Totale
interieurpartner

Van concept tot realisatie: op ons kan je bouwen. Wij helpen bij alle keuzes, zorgen voor een doorgedreven projectopvolging en zijn het centrale aanspreekpunt van de eerste tot de laatste dag.

0% zorgen,
100% kwaliteit

Dankzij onze jarenlange ervaring en tonnen vakkennis, kan je rekenen op een perfect eindresultaat. De lat ligt hoog, zowel in ons eigen atelier als voor onze onderaannemers. Wij garanderen duidelijke, open communicatie vanaf de offerte tot de oplevering.

Interiors
full of love

Wij zijn een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring. Onze specialisten houden van hun vak en dat voel je. Wij zijn pas tevreden als onze klanten dat ook zijn. Samen leveren we interieurs met een positieve impact op mens én planeet.

Samen de gedroomde inrichting van
jouw uniek bedrijfsgebouw realiseren?

Heb je al concrete plannen en zoek je een partner voor de vakkundige realisatie? Of is het vandaag nog louter een abstract idee in je hoofd  en schuif je eerst met onze interieurontwerpers aan tafel?

Weygers is jouw partner voor interieurontwerp en interieurbouw.

Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden