inrichting praktijk / zorginstelling

Interieurafwerking

Een interieur dat zorg en comfort uitstraalt

Een zorgvuldig interieur voor praktijken en zorginstellingen

Hoe transformeer je de klinische sfeer naar een omgeving waar zowel patiënten als zorgpersoneel zich meteen thuis voelen? In de zorgsector is het creëren van een warme, uitnodigende omgeving essentieel. En dat is precies waar ons hart sneller van gaat kloppen…

Weygers-interieurinrichting
interieurontwerp

Onze passie? Ruimtes realiseren waar mensen zich goed voelen

Of het nu gaat om een nieuwe dokterspraktijk of een volledige herinrichting van een ziekenhuis of rusthuis; onze interieurontwerpers staan vanaf de eerste dag voor je klaar. Wij geloven in een nauwe samenwerking van begin tot eind. Van interieurontwerp tot realisatie. Ons doel? Een omgeving scheppen waar elke patiënt, bezoeker en medewerker zich onmiddellijk welkom en op zijn gemak voelt. Dat moment waarop men de ruimte betreedt en een sfeer van rust en comfort ervaart? Daar doen we het voor.

Een interieur als visitekaartje

Of je nu bij ons komt aankloppen met een wilde droom voor een interieur op maat of een reeds volledig uitgewerkt plan door jouw vaste architect: wij willen dat het plaatje klopt. Want hoe showrooms eruit zien, bepaalt voor een groot stuk de identiteit van je zaak. 

01-2024_Weygers_website-beelden_900x60070-1

Totale
interieurpartner

Van concept tot realisatie: op ons kan je bouwen. Wij helpen bij alle keuzes, zorgen voor een doorgedreven projectopvolging en zijn het centrale aanspreekpunt van de eerste tot de laatste dag.

0% zorgen,
100% kwaliteit

Dankzij onze jarenlange ervaring en tonnen vakkennis, kan je rekenen op een perfect eindresultaat. De lat ligt hoog, zowel in ons eigen atelier als voor onze onderaannemers. Wij garanderen duidelijke, open communicatie vanaf de offerte tot de oplevering.

Interiors
full of love

Wij zijn een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring. Onze specialisten houden van hun vak en dat voel je. Wij zijn pas tevreden als onze klanten dat ook zijn. Samen leveren we interieurs met een positieve impact op mens én planeet.

Samen de gedroomde inrichting van
jouw praktijk of zorginstelling realiseren?

Heb je al concrete plannen en zoek je een partner voor de vakkundige realisatie? Of is het vandaag nog louter een abstract idee in je hoofd  en schuif je eerst met onze interieurontwerpers aan tafel?

Weygers is jouw partner voor interieurontwerp en interieurbouw.

Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden