Architect of interieur-architect?

Interieurontwerp klaar. Plannen opgemaakt. Nu start het opvragen van prijzen bij interieurbouwers. Fijn dat u ons overweegt!

Maar weet dat wij meer zijn dan een pure bouwer die prijs maakt. Wij helpen u ook graag met de meer technische materie. Vertrouw de vertaling van uw ontwerpen naar technische tekeningen gerust aan ons toe. Zo bespaart u werk en laten we de uitvoering sneller vooruitgaan.

Voor u als algemeen architect…

Ruwbouwplannen klaar. U heeft het interieur al op papier, maar de eigenlijke uitwerking, dat laat u liever aan iemand anders over.

U wilt iemand die én ontwerpt én realiseert. Een interieurontwerper en -bouwer in één.

Als u voor ons kiest als uw uitvoeringspartner, werken wij uw interieurplannen verder uit. Van A tot Z. Uiteraard mét respect voor de door u uitgewerkte sfeerbepaling.

Een project in zicht?

Van abstract idee tot concrete plannen: benieuwd hoe we uw interieur tot leven kunnen wekken? Neem contact met ons op en we schuiven graag met u aan tafel.

Eigen
atelier

Wij gaan voor topkwaliteit en een exclusief eindresultaat. Naast het uittekenen van interieurontwerpen, zijn we sterk in gyprocwerken en meubels op maat. Omdat we fors investeren in ons machinepark. En omdat we ervaren stielmannen in dienst hebben. Die combinatie maakt dat wij voor de meest exclusieve interieurs de hoogste kwaliteit kunnen garanderen.

Projecten

Voor ons draait projectinrichting om de beleving van uw concept te vertalen naar de realiteit. Om uw interieurontwerp net dat tikkeltje meer te geven. We laten u graag zien wat we daarmee bedoelen. Een greep uit onze projecten: kantoren, showrooms, hotels…