Delen:

Ruben is onze nieuwste projectleider

Na ons jaarlijkse bouwverlof mochten we een nieuwe collega verwelkomen: Ruben Jaeken!

Intussen heeft hij bijna zijn tweede werkweek als projectleider bij Weygers Totale Projectinrichting achter de rug.

Het ideale moment om Ruben voor te stellen aan het grote publiek.

nieuwe projectleider bij weygers totale projectinrichting

Dag Ruben. Welkom bij Weygers! Waarom heb je voor onze firma gekozen?
Weygers is een dynamisch bedrijf waar men vrijheid en vertrouwen geeft aan zijn mensen. Ook zag ik enkele projecten passeren die werden gerealiseerd door Weygers en die hadden indruk gemaakt op mij. Na een aantal aangename gesprekken met Alain en Tessie ondervond ik dat hun manier van denken en doen volledig op mijn lijf geschreven is. Al deze factoren gaven mij de doorslag om te kiezen voor Weygers Totale Projectinrichting.

Hoe heb je de eerste weken ervaren bij je nieuwe werkgever?
De eerste week is vlot verlopen. Ik werd goed op weg geholpen met een uitleg van de nodige software en tools om mee te werken.
Ook over de werksfeer ben ik enthousiast, ik werd meteen hartelijk verwelkomd door mijn nieuwe collega’s.

Wat is je ambitie binnen het bedrijf?
Eerst en vooral wil ik bijleren in deze, voor mij, nieuwe rol. Na verloop van tijd wil ik mijn titel als projectleider volledig waar maken door iemand te zijn waar onze klanten en collega’s op kunnen rekenen. Blijven bijleren en groeien is voor mij ontzettend belangrijk, the sky is the limit!

Wou je altijd al projectleider worden?
Na mijn start in de houtsector als werkvoorbereider en technisch tekenaar was er honger naar meer. Het leiden van projecten sprak me enorm aan en ben me daar vervolgens op beginnen toe te spitsen. Het spreekt mij aan om een job uit te oefenen met veel verantwoordelijkheid, variëteit en voldoening.

Wie is man achter de projectleider? Wie is Ruben Jaeken en wat zijn je hobby’s?
Je kunt mij het best omschrijven als een sociaal, avontuurlijk en sportief iemand. Zo houd ik ervan om er op uit te trekken met vrienden of familie. Een nieuwe stad verkennen in het binnen- of buitenland is voor mij totale ontspanning. Maar het liefst van al ben ik sportief bezig, zo probeer ik fitness, fietsen en lopen te combineren. Hier verleg ik graag mijn grenzen, hoe avontuurlijker hoe beter!

Wat heb je gestudeerd?
Na het verkrijgen van mijn middelbaar diploma TSO Hout ben ik gaan verder studeren in Gent. Daar heb ik na 3 jaren mijn professionele bachelor in houttechnologie behaald.

Dat is ‘vree wijs’, bedankt voor het interview en veel succes Ruben!
Dankuwel!