Interieurontwerp

Interieurafwerking

Wij realiseren dromen van interieurontwerp tot realisatie

Interieurontwerp: nieuwe belevingen vormgeven

Wij doen alles: jouw interieur ontwerpen en bouwen. Maar wat jij precies nodig hebt, hangt natuurlijk af van in welke fase jouw nieuwbouw- of verbouwingsplannen zitten.

Weygers-interieurinrichting

Uit de startblokken

Je bent net aan uw zoektocht begonnen naar het interieur van uw dromen. Of misschien heb je al een architect onder de arm, die de eerste lijnen van jouw toekomstige interieur op papier zette.

In elk geval ben je op zoek naar een totaalpartner die alles voor zijn rekening neemt. Én het interieur ontwerpen én de uitvoering.

01-2024_Weygers_website-beelden_900x60010
01-2024_Weygers_website-beelden_900x60061

Onze interieurarchitect komt bij jou langs om kennis te maken. En een idee te krijgen van de mogelijkheden van jouw huidige of nieuwe pand. Je vertelt ons wat je wil. Wij van onze kant denken met je mee en geven je een eerlijke kijk op de mogelijkheden om jouw interieur te ontwerpen of de verdere invulling ervan.

Daarna maken wij een kostenraming. Zo weet je waar u aan toe bent.

Wij verzoenen jouw ideeën en de onze met de realiteit. Uiteraard in lijn met die eerdere raming. We maken een eerste grondplan, zodat je een idee krijgt van hoe wij de indeling zien. In die zone dit, in die ruimte dat.

Na de indeling volgt de inrichting. We gidsen je langs materialen, kleuren en meubels, om zo met een eerste interieurontwerp een gevoel te geven van hoe alles er zal uitzien.

Om daarna aan de eigenlijke bouw te beginnen.

Je hebt al kant-en-klare interieurplannen

Je schakelde al in een interieurarchitect in. Die vertaalde jouw droominterieur in planvorm.

Nu zoek je een uitvoerder die die plannen waarmaakt. Als familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring geven wij jouw interieurontwerp concreet vorm. Dat begint met een bespreking van die plannen, zodat wij een eerlijke offerte kunnen maken. Om dan door te schuiven naar de bouw van uw interieur.

20231009-weygers_team-web-68-1200x800

Een project in zicht?

Van abstract idee tot concrete plannen: benieuwd hoe we jouw interieur tot leven kunnen wekken? Neem contact met ons op en we schuiven graag met je aan tafel.