Wij ontwerpen en bouwen interieurs. Met respect voor prijs, timing en kwaliteit. Maar we doen meer dan dat. Het is onze missie om een totaalervaring te creëren. Zodat een interieur een beleving wordt – een ruimte die u, uw naasten en uw klanten raakt, inspireert en gelukkig maakt.

interiors full of love

Projecten

Voor ons draait projectinrichting om de beleving van uw concept te vertalen naar de realiteit. Om uw interieurontwerp net dat tikkeltje meer te geven. We laten u graag zien wat we daarmee bedoelen. Een greep uit onze projecten: kantoren, showrooms, hotels…

Een project in zicht?

Van abstract idee tot concrete plannen: benieuwd hoe we uw interieur tot leven kunnen wekken? Neem contact met ons op en we schuiven graag met u aan tafel.

Eigen
atelier

Wij gaan voor topkwaliteit en een exclusief eindresultaat. Naast het uittekenen van interieurontwerpen, zijn we sterk in gyprocwerken en meubels op maat. Omdat we fors investeren in ons machinepark. En omdat we ervaren stielmannen in dienst hebben. Die combinatie maakt dat wij voor de meest exclusieve interieurs de hoogste kwaliteit kunnen garanderen.

Over ons

Wij zijn een familiebedrijf dat interieurs bouwt én ondersteunt bij het ontwerp. Al dertig jaar lang geven we dag in dag uit het beste van onszelf om van uw interieurconcept een totaalbeleving te maken.