inrichting retail

Interieurafwerking

Een winkelervaring die klanten betovert

Retail inrichting voor onvergetelijke shoppingmomenten

Waarom blijft die ene boetiek je bij of keer je steeds terug naar jouw favoriete winkel? Wat overstijgt het gemak van online shoppen en transformeert een gewone aankoop tot een memorabele ervaring? Een uitmuntende winkelbeleving! Die beleving start vanaf het moment dat klanten de drempel overstappen en zich laten meevoeren door een betoverend interieur. Precies dat is waar onze passie ligt…

Weygers-interieurinrichting
interieurontwerp

Onze passie? Ruimtes realiseren waar mensen zich goed voelen

Of je nu een gloednieuw merk wil introduceren of jouw bestaande winkel een frisse uitstraling wil geven, onze interieurarchitecten zitten vanaf het begin met je aan tafel. Dat is hoe we ons beste werk leveren: als toegewijde partner van begin tot eind. Van het ontwerp tot de realisatie. Dat moment wanneer klanten voor het eerst de (vernieuwde) winkel betreden en het design tot leven zien komen? Daar doen we het voor.

Een interieur als visitekaartje

Of je nu bij ons komt aankloppen met een wilde droom voor een interieur op maat of een reeds volledig uitgewerkt plan door jouw vaste architect: wij willen dat het plaatje klopt. Want hoe showrooms eruit zien, bepaalt voor een groot stuk de identiteit van je zaak. 

01-2024_Weygers_website-beelden_900x60035

Totale
interieurpartner

Van concept tot realisatie: op ons kan je bouwen. Wij helpen bij alle keuzes, zorgen voor een doorgedreven projectopvolging en zijn het centrale aanspreekpunt van de eerste tot de laatste dag.

0% zorgen,
100% kwaliteit

Dankzij onze jarenlange ervaring en tonnen vakkennis, kan je rekenen op een perfect eindresultaat. De lat ligt hoog, zowel in ons eigen atelier als voor onze onderaannemers. Wij garanderen duidelijke, open communicatie vanaf de offerte tot de oplevering.

Interiors
full of love

Wij zijn een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring. Onze specialisten houden van hun vak en dat voel je. Wij zijn pas tevreden als onze klanten dat ook zijn. Samen leveren we interieurs met een positieve impact op mens én planeet.

Samen de gedroomde inrichting van
jouw winkel realiseren?

Heb je al concrete plannen en zoek je een partner voor de vakkundige realisatie? Of is het vandaag nog louter een abstract idee in je hoofd  en schuif je eerst met onze interieurontwerpers aan tafel?

Weygers is jouw partner voor interieurontwerp en interieurbouw.

Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden