horeca inrichting

Interieurafwerking

De deur wagenwijd open naar een interieur vol beleving

Horeca inrichting voor sprekende concepten

Wat maakt een avondje op restaurant of een date in die hippe cocktailbar écht bijzonder? Waarom voelt een overnachting in dat ene hotel als pure verwennerij? Het klinkt tegenwoordig haast cliché, maar je kan er niet omheen: bezoekers kiezen voor beleving. En die begint zodra mensen een zaak binnenstappen en ze zich kunnen onderdompelen in een sfeervol interieur. Laat dat nu net zijn wat ons hart sneller doet slaan…

Weygers-interieurinrichting
interieurontwerp

Van ontwerp tot kamerbrede glimlach

Of je nu een nieuw concept op de kaart wil zetten of een bestaande zaak gaat renoveren, onze interieurartiesten schuiven graag vanaf dag één mee aan tafel. Zo leveren wij namelijk ons beste werk: als betrokken partner van A tot Z. Van interieurontwerp tot realisatie. Als de liefde van de man door de maag gaat, loopt die van ons rechtstreeks via de tevreden glimlach van onze klanten. Dat moment waarop ze voor het eerst de deur van hun nieuwe zaak opendoen en het nieuwe interieur tot leven zien komen? Daar doen we het voor.

Elke horecazaak wordt een meesterwerk

Wij ontwerpen en creëren interieurs. Dat is niet alleen ons vak, dat is ook onze passie. Van ontwerp, (ruwe) bouwwerken, gyproc en schrijnwerk, tot inkleding, verlichting en high-end afwerking. Ben je op zoek naar een betrouwbare partner die het realiseren van een horeca inrichting volledig in handen neemt? Dan ben je bij het team van Weygers aan het juiste adres.

©studiopsg.be-PSG_0128

Totale
interieurpartner

Van concept tot realisatie: op ons kan je bouwen. Wij helpen bij alle keuzes, zorgen voor een doorgedreven projectopvolging en zijn het centrale aanspreekpunt van de eerste tot de laatste dag.

0% zorgen,
100% kwaliteit

Dankzij onze jarenlange ervaring en tonnen vakkennis, kan je rekenen op een perfect eindresultaat. De lat ligt hoog, zowel in ons eigen atelier als voor onze onderaannemers.

Interiors
full of love

Wij zijn een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring. Onze specialisten houden van hun vak en dat voel je. Wij zijn pas tevreden als onze klanten dat ook zijn.

Samen de gedroomde inrichting van
jouw uniek horeca concept realiseren?

Heb je al concrete plannen en zoek je een partner voor de vakkundige realisatie? Of is het vandaag nog louter een abstract idee in je hoofd  en schuif je eerst met onze interieurontwerpers aan tafel?

Weygers is jouw partner voor interieurontwerp en interieurbouw.

Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden

Op zoek naar inspiratie voor de inrichting van jouw horecazaak? Download ons lookbook

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam