Interieur ontwerpen

Wij doen alles: uw interieur ontwerpen en bouwen. Maar wat u precies nodig heeft, hangt natuurlijk af van in welke fase uw nieuwbouw- of verbouwingsplannen zitten.

Uit de startblokken

U bent net aan uw zoektocht begonnen naar het interieur van uw dromen. Of misschien heeft u al een architect onder de arm, die de eerste lijnen van uw toekomstige interieur op papier zette.

In elk geval bent u op zoek naar een totaalpartner die alles voor zijn rekening neemt. Én het interieur ontwerpen én de uitvoering.

Onze interieurarchitect komt bij u langs om kennis te maken. En een idee te krijgen van de mogelijkheden van uw huidige of nieuwe pand. U vertelt ons wat u wilt. Wij van onze kant denken met u mee en geven u een eerlijke kijk op de mogelijkheden om uw interieur te ontwerpen of de verdere invulling ervan.

Daarna maken wij een kostenraming. Zo weet u waar u aan toe bent.

Wij verzoenen uw ideeën en de onze met de realiteit. Uiteraard in lijn met die eerdere raming. We maken een eerste grondplan, zodat u een idee krijgt van hoe wij de indeling zien. In die zone dit, in die ruimte dat.

Na de indeling volgt de inrichting. We gidsen u langs materialen, kleuren en meubels, om u zo met een eerste interieurontwerp een gevoel te geven van hoe alles er zal uitzien.

Om daarna aan de eigenlijke bouw te beginnen.

U heeft al kant-en-klare interieurplannen

U schakelde al in een interieurarchitect in. Die vertaalde uw droominterieur in planvorm.

Nu zoekt u een uitvoerder die die plannen waarmaakt. Als familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring geven wij uw interieurontwerp concreet vorm. Dat begint met een bespreking van die plannen, zodat wij een eerlijke offerte kunnen maken. Om dan door te schuiven naar de bouw van uw interieur.

Een project in zicht?

Van abstract idee tot concrete plannen: benieuwd hoe we uw interieur tot leven kunnen wekken? Neem contact met ons op en we schuiven graag met u aan tafel.

Eigen
atelier

Wij gaan voor topkwaliteit en een exclusief eindresultaat. Naast het uittekenen van interieurontwerpen, zijn we sterk in gyprocwerken en meubels op maat. Omdat we fors investeren in ons machinepark. En omdat we ervaren stielmannen in dienst hebben. Die combinatie maakt dat wij voor de meest exclusieve interieurs de hoogste kwaliteit kunnen garanderen.

Projecten

Bij ons staat beleving centraal. Vanaf het ontwerp zorgen wij ervoor dat uw interieur impact creëert. We laten u graag zien wat we daarmee bedoelen. Een greep uit onze projecten: kantoren, showrooms, hotels…