Zoveel meer dan een afwerkings-bedrijf

Ontwerpen klaar? Is het helemaal duidelijk wat u van ons kan verwachten? Dan schuift uw project door naar de uitvoering.

1

Transparante prijs

Het interieur dat we voor u uitwerkten tijdens de vorige stap, vertalen we in een duidelijke offerte. En in die duidelijkheid gaan we ver: bij ons krijgt u een detailofferte. Omdat wij geloven dat eerlijkheid en transparantie de basis zijn van elke succesvolle samenwerking.

2

Actie!

Kiest u voor ons? Dan stellen wij uw bouwteam samen en treffen we de nodige voorbereidingen. Daarna komen onze stielmannen in actie, zowel die in onze atelier als bij u ter plaatse.

3

Van start tot finish

Als uw totale projectinrichter regelen, coördineren en nemen we uw hele interieur voor onze rekening. Van de afbraakwerken tot de wanden en plafonds. Van de technieken tot en met het maatmeubilair en het laatste laagje verf.

Zo heeft u één aanspreekpunt over de verschillende opleverpunten heen, tot en met de finale oplevering.

Een project in zicht?

Van abstract idee tot concrete plannen: benieuwd hoe we uw interieur tot leven kunnen wekken? Neem contact met ons op en we schuiven graag met u aan tafel.

Eigen
atelier

Wij gaan voor topkwaliteit en een exclusief eindresultaat. Naast het uittekenen van interieurontwerpen, zijn we sterk in gyprocwerken en meubels op maat. Omdat we fors investeren in ons machinepark. En omdat we ervaren stielmannen in dienst hebben. Die combinatie maakt dat wij voor de meest exclusieve interieurs de hoogste kwaliteit kunnen garanderen.

Projecten

Bij ons staat beleving centraal. Vanaf het ontwerp zorgen wij ervoor dat uw interieur impact creëert. We laten u graag zien wat we daarmee bedoelen. Een greep uit onze projecten: kantoren, showrooms, hotels…