Wij ontwerpen en bouwen interieurs. Met respect voor prijs, timing en kwaliteit. Maar we doen meer dan dat. Het is onze missie om een totaalervaring te creëren. Zodat een interieur een beleving wordt – een ruimte die u en uw klanten raakt, inspireert en gelukkig maakt.

Totale projectinrichting

Projecten

Bij ons staat beleving centraal. Vanaf het ontwerp zorgen wij ervoor dat uw interieur impact creëert. We laten u graag zien wat we daarmee bedoelen. Een greep uit onze projecten: kantoren, showrooms, hotels…

Een project in zicht?

Van abstract idee tot concrete plannen: benieuwd hoe we uw interieur tot leven kunnen wekken? Neem contact met ons op en we schuiven graag met u aan tafel.

Eigen
atelier

Wij gaan voor topkwaliteit en een exclusief eindresultaat. Naast het uittekenen van interieurontwerpen, zijn we sterk in gyprocwerken en meubels op maat. Omdat we fors investeren in ons machinepark. En omdat we ervaren stielmannen in dienst hebben. Die combinatie maakt dat wij voor de meest exclusieve interieurs de hoogste kwaliteit kunnen garanderen.

Over ons

Wij zijn een familiebedrijf dat interieurs bouwt en ontwerpt. Al dertig jaar lang geven we dag in dag uit het beste van onszelf om u het interieur te geven waar u van droomt.