Een warm
familie-
bedrijf

Wij zijn een familiebedrijf dat interieurs bouwt én ondersteunt bij het ontwerp. Al dertig jaar lang geven we dag in dag uit het beste van onszelf om van uw interieurconcept een totaalbeleving te maken.

Bekijk ons team

Interieur met impact

Wij van Weygers geloven dat een interieur meer is dan een interieur.

Het is een belevenis die impact heeft op hoe we ons voelen. Op de productiviteit van de medewerkers in uw gebouw. De totaalervaring van uw hotelgasten. Het gemoed van potentiële kopers die uw showroom binnenwandelen. Of die van de patiënten in uw wachtkamer.

Net daarom verdienen u én zij het allerbeste.

Familiebedrijf met 30 jaar ervaring

Wij geven elk project weer het beste van onszelf. Dat is alleen maar mogelijk als onze mensen hetzelfde kunnen doen. We kiezen dan ook bewust voor vakmensen en om zoveel mogelijk kennis en kunde in eigen huis te houden. En volop te investeren in die expertise, al dertig jaar lang. Onze garantie op topkwaliteit en vakmanschap.

Wij kunnen dan ook met de hand op het hart zeggen dat al onze mensen straffe mannen en vrouwen zijn. Experts in hun vak, met passie voor hun metier. Van de collega’s hier op kantoor tot de handen op uw werf. Plantrekkers met een positieve ingesteldheid. Die trots zijn op hun werk.

Een project in zicht?

Van abstract idee tot concrete plannen: benieuwd hoe we uw interieur tot leven kunnen wekken? Neem contact met ons op en we schuiven graag met u aan tafel.